Software Ontwikkeling

Er is vrijwel geen bedrijf waarin software geen (belangrijke) rol speelt.

In de afgelopen jaren is het geworden tot hét hulpmiddel voor onze administratieve bedrijfsprocessen.
Wij hebben de overtuiging dat bedrijven zich onderscheiden door het gebruiken van de juiste software.
Ze zijn daardoor net iets effectiever, efficiënter of rendabeler dan de concurrentie.

Voor de 'elementaire' processen zoals de boekhouding of het onderhouden van correspondentie (op papier of per mail) wordt vaak een standaard pakket gebruikt.
Voor de eigen, vaak unieke processen is niet altijd een standaard pakket beschikbaar. Soms is dat wel het geval maar moeten en kunnen er voor het effectief gebruik aanpassingen doorgevoerd worden. Een belangrijk aspect is ook vaak het 'uitwisselen'van gegevens tussen de standaard en specifieke software.

Wij helpen u daarom graag met het beschikbaar maken van software toegesneden op uw bedrijf.
Door het maken van software toegesneden op uw specifieke processen. Maar ook door het 'standaard' pakket met grote of kleine stukjes (add-on's) net iets beter bij uw bedrijf te laten passen.

Hoe

Software ontwikkeling is bij ons geen 'statisch' proces. Wij maken er een dynamisch proces van waarin u de hoofdrol speelt. Dit doen we door in een eerste gesprek een duidelijk beeld te krijgen van uw doelen en wensen.

Lees meer

De basis

Uiteraard zijn er vele smaken als het om de basis voor het ontwikkelen van software gaat. Ieder met zijn voor en nadelen. Wij hebben ons in die keuze in belangrijke mate laten leiden door het meest gebruikte platform in het Midden en Klein Bedrijf.